Voorwaarden:

Om onze klanten de beste service te verlenen vinden wij het belangrijk dat er duidelijke afspraken zijn. Bij inbreng, koop of verkoop gaat u automatisch akkoord met onze voorwaarden.


* U kunt kleding die gekocht is bij Kat&Ko niet ruilen of terugbrengen.

* Wij nemen alleen dameskleding, schoenen, tassen en accessoires in.

* De kleding dient in goede staat te zijn. Gelieve dit vooraf te controleren. Ook dient de kleding schoon, gewassen en gestreken te zijn. Kijk altijd kritisch of u het zelf nog zou willen kopen.

* De prijs wordt in principe door ons bepaald. U ontvangt 40% van het bedrag waarvoor wij het verkopen. 39% is voor Kat&Ko en 21% belasting.

* Kat&Ko werkt met een geautomatiseerd systeem. U ontvangt via email een klantnummer en een wachtwoord waarmee u de kleding online kunt volgen.

* De kleding blijft 6 tot 8 weken in de winkel hangen en bij verkoop kunt u uw tegoed incasseren. * * Uw tegoed blijft na inbreng 18 maanden opeisbaar daarna vervalt het.


* Artikelen die niet verkocht zijn schenken wij aan Dress for succes, tenzij anders met u overeengekomen is.

www.dfs-amsterdam.nl

* Mocht u aangegeven hebben dat u de niet verkochte kleding terug wilt dan krijgt u op het moment dat het klaarstaat een email van Kat&Ko met het verzoek de kleding binnen 1 week op te halen. Wat niet op tijd wordt opgehaald gaat alsnog naar een goed doel. U bent zelf verantwoordelijk voor het ontvangen van deze email.

* Bij inbreng gaat u ermee akkoord dat de kleding ook in de uitverkoop gaat, dit is maximaal -50%.

* Wij besteden de grootste zorg aan uw ingebrachte kleding. Echter, inbreng geschiedt altijd op eigen risico. Kat&Ko aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade aan uw ingebrachte artikelen. Zoekgeraakte, gestolen of beschadigde kleding en artikelen kunnen en zullen door ons niet vergoed worden. U zult dus indien gewenst uw kleding zelf moeten verzekeren.

Gedempte oude gracht 85

2011GN Haarlem

023 - 5518660

info@katenko.nl