KLEDING INBRENGEN:

Heeft u nog mooie (merk)kleding, handtassen of accessoires in uw kast waar u niets mee doet en wilt u deze verkopen zonder gedoe? Neem dan contact met ons op om de kleding in te leveren en wij nemen alles uit handen.Zo verdient u leuk iets bij en maakt u een ander weer blij met mooie kleding voor een betaalbare prijs. Minder verspilling dus win-win!


Vanwege het grote aanbod is het voor ons onmogelijk alles wat we aangeboden krijgen ook in te nemen, wij zullen een selectie maken uit de beste items.

Het scheelt veel tijd en werk als u vast een voorselectie maakt. Zou u het zelf niet meer kopen, dan nemen wij het waarschijnlijk ook niet aan. De kleding moet echt in uitstekende conditie zijn. We nemen alleen de beste items.


U kunt de kledingtijdens de openingstijden bij ons achterlaten, wij kijken hetdan binnen 1 week voor u na. U krijgt bericht van wat wel/niet ingenomen is en eventuele tassen retour moeten binnen 1 week opgehaald worden anders gaat hetnaar ons goede doel. Komt u voor het eerst dan dient u minimaal 5 geschikte stuks in te brengen.


Wij nemen vanaf 1 februari voorjaar/zomerkleding in en vanaf 15 augustus najaar/winter kleding.


Wij nemen alleen dameskleding, niet of bijna niet gedragen schoenen, merkzonnebrillen, merksieraden, handtassen en horloges in.


Gedempte oude gracht 85

2011GN Haarlem

023 - 5518660

info@katenko.nl