KAT&KO

Tweedehands kleding & Nieuwe bijoux

Kleding inbrengen

Wij nemen vanaf 10 februari weer voorjaar-zomerkleding in. U kunt op de home pagina uw afspraak makkelijk zelf inplannen!Heeft u nog mooie (merk)kleding, handtassen of accessoires in uw kast waar u niets mee doet en wilt u deze verkopen zonder gedoe? Neem dan contact met ons op om de kleding in te leveren en wij nemen alles uit handen.

Zo verdient u leuk iets bij en maakt u een ander weer blij met mooie kleding voor een betaalbare prijs. Minder verspilling dus win-win!

Vanwege het grote aanbod is het voor ons onmogelijk om alles wat we aangeboden krijgen ook in te nemen, dus we maken een selectie van de beste items! Het scheelt veel tijd en werk als u vast een voorselectie maakt. Zou u het zelf niet meer kopen, dan nemen wij het waarschijnlijk ook niet aan. Kleding moet echt in uitstekende conditie zijn. We nemen alleen de beste items.

U kunt de kleding bij ons achterlaten, wij kijken het dan z.s.m. voor u na. U krijgt bericht van wat wel/niet ingenomen is en eventuele retour tassen moet binnen 1 WEEK opgehaald worden anders gaat het naar ons goede doel. Komt u voor het eerst dan dient u minimaal 5 geschikte stuks in te brengen.

Wij nemen vanaf 15 februari voorjaar/zomer kleding in en vanaf 15 augustus najaar/winter kleding.

Wij nemen alleen dameskleding, niet of bijna niet gedragen schoenen, merkzonnebrillen merksierden en horloges en handtassen in.

De kleding dient actueel, compleet, schoon, gestreken en zonder beschadigingen te zijn.

U ontvangt 40% van het bedrag waarvoor de kleding wordt verkocht.

De kleding blijft 6 tot 8 weken bij ons in de winkel hangen en gaat daarna naar ons goede doel tenzij anders is overeengekomen. Ons goede doel is Dress for succes in Amsterdam. www.dfs-amsterdam.nl

U kunt bij ons terecht voor inbreng van uw kleding van dinsdag