KAT & KO

Tweedehands kleding & Nieuwe Bijoux

Voorwaarden:

Om onze klanten de beste service te verlenen vinden wij het belangrijk dat er duidelijke afspraken zijn. Bij inbreng, koop of verkoop gaat u automatisch akkoord met onze voorwaarden.
U kunt kleding die gekocht is bij Kat&Ko niet ruilen of terugbrengen.
Wij nemen alleen dameskleding en accessoires in.
De kleding dient in goede staat te zijn. Gelieve dit vooraf te controleren.
De kleding dient schoon, gewassen en gestreken te zijn.
De prijs wordt in principe door ons bepaald. U ontvangt 40% van het bedrag waarvoor wij het verkopen. 39% is voor Kat&Ko en 21% belasting.
Kat&Ko werkt met een geautomatiseerd systeem. U ontvangt via email een klantnummer en een wachtwoord waarmee u de kleding online kunt volgen.
De kleding blijft 6 tot 8 weken in de winkel hangen en bij verkoop kunt u uw tegoed incasseren.
Artikelen die niet verkocht zijn schenken wij aan een goed doel tenzij anders met u overeengekomen is.
Mocht u aangegeven hebben dat u de niet verkochte kleding terug wilt dan krijgt u op het moment dat het klaarstaat een email van Kat&Ko met het verzoek de kleding binnen 2 weken op te halen. Wat niet op tijd wordt opgehaald gaat alsnog naar een goed doel.
Bij inbreng gaat u ermee akkoord dat de kleding ook in de uitverkoop gaat, dit is maximaal -50%.
Wij besteden de grootste zorg aan uw ingebrachte kleding. Echter, inbreng geschiedt altijd op eigen risico. Kat&Ko aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade aan uw ingebrachte artikelen. Zoekgeraakte, gestolen of beschadigde kleding en artikelen kunnen door ons niet vergoed worden.